autobedrijf janssen kerkrade

Uitdeuken zonder spuiten

 

De innovatieve techniek uitdeuken zonder spuiten wordt toegepast bij het herstellen van diverse deukjes zonder lakschade als gevolg van bijvoorbeeld parkeer-, transport- en hagelschade. Het gaat hier meestal om deukjes ter grootte van een € 2,- muntstuk, maar grotere deuken kunnen ook vaak succesvol hersteld worden met uitdeuken zonder spuiten. Vaak wordt deze techniek ook wel uitdeuken zonder lakschade genoemd.

Specialisme
Doordat bij een hagelschade er vaak tientallen ( soms honderden) putjes in het plaatwerk zijn geslagen is het een tijdrovende en kostbare aangelegenheid om deze te repareren.Met speciaal gereedschap wordt door onze specialisten het deukje nauwkeurig terug gemasseerd. Hierbij wordt de lak niet aangetast. Er hoeft dus niet gespoten te worden. Daardoor repareren we sneller en goedkoper. Bovendien sparen we het milieu.

Wanneer kan het?
De deuk moet voldoen aan de volgende eisen:

  • Via achterzijde van het plaatwerk bereikbaar;
  • Niet te scherp;
  • Geen lakschade;
  • Voldoende rek in plaatwerk;
  • Minimaal 3 cm van de zijkant van het plaatwerkdeel.
Verzekering

Belangrijk om te weten is dat de meeste verzekeraars in Casco en WA + polissen hagelschade gedekt hebben. Zijn er meer dan 10 hagelschade deukjes in uw auto, dan is het wellicht beter de schade via de verzekeraar af te handelen.

Indien de schade gedekt wordt door uw verzekering, verzorgen wij de gehele administratieve afhandeling met de maatschappij.