autobedrijf janssen kerkrade

Onderhoud

 
 
Is uw auto toe aan onderhoud? Bij Autogarage Janssen kunt u terecht voor onderhoud aan alle automerken. Onze eigen monteurs zijn gespecialiseerd in Peugeot en Hyundai modellen, maar dankzij onze CarProf garage hebben wij de handen in één gesloten met monteurs die alle automerken kunnen onderhouden. Welk merk u ook rijdt; u kunt altijd bij ons terecht!
  • Algemene periodieke keuring (APK)
  • Kleine beurt
  • Grote beurt

Auto onderhoud door CarProf

Het is zeer belangrijk om regelmatig onderhoud te plannen voor uw auto, om gevaarlijke situaties te voorkomen. Daarnaast kost onderhouden altijd minder dan repareren of vervangen. Als u op zoek bent naar een goed en betrouwbaar adres om uw auto naartoe te brengen voor onderhoud, dan kunt u met een gerust hart terecht bij Autogarage Janssen in Kerkrade. Sinds 2016 werken wij samen met het universele merk CARPROF. De specialisten die hier werkzaam zijn beschikken over de kennis, het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto te verzorgen.

Tegenwoordig staat per merk en model precies voorgeschreven welk onderhoud uitgevoerd moet worden bij welke kilometerstanden. Wij werken met een actuele database waar deze voorschriften in staan. Zo wordt uw auto precies onderhouden zoals het merk het voorschrijft. Voordat het onderhoud gaat plaatsvinden controleert de monteur daarom altijd uw kilometerstand. Aan de hand hiervan kan worden bepaald welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Nadat dit uitvoerig met u besproken is, gaat de monteur beginnen.

Tijdens het onderhoud wordt uitsluitend gewerkt met A-merk onderdelen. Het onderhoud vindt plaats volgens fabriek voorschrijft van het desbetreffende merk en model en wij laten geen sporen na.

Wilt u een afspraak maken?

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u onze online afspraakplanner gebruiken. Tevens kunt u ons ten alle tijden telefonisch bereiken op 0031-(0)45-5460500, of vul ons contactformulier in. We zien u natuurlijk ook graag verschijnen in onze showroom!