autobedrijf janssen kerkrade

Schadeherstel

SchadeherstelSchade aan uw auto is heel vervelend en het komt altijd ongelegen. Het kan uiteenlopen van een deukje door een zware hagelsteen, een kras op de bumper door contact met een andere auto of een sterretje in de voorruit door een opspringend steentje op de snelweg. Vaak gebeuren deze dingen buiten uw macht om, dus we snappen dat u niet zit te wachten op hoge kosten. Gelukkig zijn er tegenwoordig aantrekkelijke vormen van schadeherstel. Ook bij Autobedrijf Janssen kunt u terecht voor kwalitatieve schadeherstel.

Universeel schadehersteller

Wanneer u schade aan uw auto heeft opgelopen helpen wij u graag met het vervelende papierwerk en de financiële kanten. Tevens zorgen wij dat uw auto weer in ere wordt herstel doormiddel van kwalitatief schadeherstel. Wij herstellen alle merken auto’s met de modernste reparatietechnieken, in samenwerking met CarProf. Hagelschade wordt opgelost doormiddel van uitdeuken zonder spuiten, krasjes op de bumper met spotrepair en sterretjes in de voorruit met ruitreparatie. Daarmee repareren we kwalitatief hoogwaardig, maar ook kostenbesparend en met aandacht voor het milieu.

Complete afhandeling bij schadeherstel

Als u bij Autobedrijf Janssen uw autoschade laat herstellen, nemen we u alle zorgen uit handen. Uw auto wordt gerepareerd door ervaren vakmensen in onze garage terwijl we u helpen met de afhandeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Tevens laten we u niet zomaar zonder auto staan: we verzorgen voor u passend vervangend vervoer. U blijft dus mobiel, ook als het schadeherstel wat langer duurt. Afhankelijk van de afspraken met uw maatschappij is dit in de meeste gevallen gratis.

FOCWA

Autobedrijf Janssen heeft een samenwerking met FOCWA Eurogarant bedrijven. Daarom kunnen wij op alle autoherstel 4 jaar FOCWA-garantie geven. Op de lak krijgt u zelfs 6 jaar garantie. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de gerepareerde onderdelen over. Zo bent u ervan verzekerd dat u weer een lange tijd vooruit kunt met uw auto.

Certificering

De processen van onze schadeherstellers worden constant gemonitord. Vandaar dat wij erg trots zijn dat zij als onderdeel van AAS Schadeherstel gecertificeerd zijn. Zij optimaliseren zichzelf continu en willen uw wensen en verwachtingen zo overtreffen. U geeft u auto natuurlijk alleen uit handen aan mensen die u kunt vertrouwen.

Verzekeringsschade

Als portaalpartner van onze hersteller zijn wij contractpartner van onder andere Achmea Schadeservice, Schadegarant, GlasGarant, VvAA, DSM Assurantie, Meeùs Schadeservice, Aegon Schadeservice, Klaverblad, ANWB en Unigarant. Onze herstellers werken volgens de algemene FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden. U krijgt maar liefst 4 jaar FOCWA-garantie op het schadeherstel. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de geleverde onderdelen over.

Maak een afspraak

Wilt u gebruik maken van onze voordelige schadeherstel? Maak dan een afspraak via onze online afspraakplanner! Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar op (0)45-5460500, of stuur een e-mail naar info@janssen-kerkrade.nl.