autobedrijf janssen kerkrade

Peugeot

 
 
Al meer dan 45 jaar zijn wij trotse eigenaar van dé Peugeot garage van Kerkrade, waar wij uiteraard specialiseren in alle typen Peugeot auto’s. De fiere leeuw is niet meer weg te denken van onze gevel, en hij is volop aanwezig in onze showroom. Dit innovatieve Franse merk produceert stijlvolle auto’s, voorzien van de nieuwste technologieën en accessoires. Er is een Peugeot voor iedereen.

Nieuwe Peugeots

Wij zijn dol op Peugeot. Deze betrouwbare Franse auto’s komen in vele uitvoeringen en types voor, daarom is er voor iedereen wel iets. De showroom van onze Peugeot garage staat vol met de nieuwste modellen, maar we hebben natuurlijk ook een aanbod aan oude vertrouwde voertuigen. Bent u op zoek naar een nieuwe auto waarop u kunt vertrouwen om u en uw familie veilig van A naar B te brengen? Kom dan langs bij onze autogarage Peugeot. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie.

Peugeot occasions

Naast ons ruime aanbod nieuwe Peugeot modellen hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan Peugeot occasions. Niet iedereen wil of kan investeren in een gloednieuwe auto. Dat begrijpen wij goed! Daarom hebben wij ook keuze genoeg in tweedehands auto’s. Voordat u een auto aanschaft is het natuurlijk belangrijk om te weten wat je wensen zijn. Denk na over het maximale bedrag wat u uit wilt geven en wat uw type gewenste auto waard is. Als u de gewenste occasion op het oog hebt is het nuttig om een proefritje te maken, zo bent u er zeker van of deze tweedehands Peugeot naar uw wensen rijdt. Tevens is het belangrijk om te kijken wat de kilometerstand is, om te zien of prijs en aanbod overeenkomen. Vraag ook of een onderhoudsboekje aanwezig is, om te zien wanneer hij onderhoudsbeurten heeft gehad en wat er eventueel aan gedaan is. Bij onze Peugeot garage in Kerkrade zijn wij graag de bemiddelaar bij de aan- en verkoop van Peugeot voertuigen.

Onderhoud in een Peugeot garage

Bij onze autogarage Peugeot zijn wij gespecialiseerd in onderhoud van uw Peugeot voertuig. Tijdens het onderhoud van uw Peugeot werken wij volgens de fabrieksvoorwaarden van het bedrijf, om u te kunnen verzekeren van een kwalitatief goede en resultaatgerichte service. Wij verzorgen onder andere APK checks, ruitschade, schadeherstel, spotrepair, uitdeuken (zonder spuiten) en winterbanden voor uw Peugeot. Daarnaast bieden wij verschillende afleverpaketten voor uw Peugeot occasion. Uw peugeot laten onderhouden door een gespecialiseerde vakman is altijd beter dan bij een willekeurige garage. Daarom helpt de Peugeot garage in Kerkrade u graag verder!

Afspraak maken met onze autogarage Peugeot?

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud aan uw Peugeot? Of bent u aan het rondkijken naar een nieuwe of gebruikte auto? Neem dan contact met ons op via 031-(0)45-5460500, of vul de online planner in. U bent ook altijd welkom in onze showroom in Kerkrade.