autobedrijf janssen kerkrade

Hyundai

 
 
Op zoek naar een Hyundai garage in Kerkrade? Als meer dan 45 jaar zijn wij dé autogarage van de omgeving. Sinds 2006 hebben wij ons gespecialiseerd in het onderhoud (volgens fabrieksvoorwaarden) en het bemiddelen in de aankoop van Hyundai wagens, zowel nieuwe modellen als occasions. Het strakke Hyundai logo is in overvloed in onze showroom. Dit Zuid-Koreaanse merk produceert moderne auto’s met fijne wegligging. ‘Hyundai’ is niet voor niks het Koreaanse woord voor ‘moderniteit’.

Nieuwe Hyundai modellen

Wij zijn uiteraard dol op de auto’s van Hyundai. Er bestaan veel verschillende uitvoeringen en types van dit betrouwbare oosterse merk, en daarom zit er voor iedereen wel iets tussen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. In onze Hyundai garage vindt u de nieuwste modellen, maar ook de oude vertrouwde voertuigen staan ertussen. Bent u op zoek naar een nieuwe auto en vindt u het belangrijk dat deze betrouwbaar is en u en uw familie veilig van A naar B kan brengen? Kom dan eens langs in onze Hyundai autogarage. De koffie staat uiteraard al voor u klaar!

Hyundai occasions

Ook voor occasions kunt u bij onze Hyundai garage terecht. Naast ons ruime aanbod nieuwe Hyundai’s staan ook de oude vertrouwde pareltjes te blinken in onze showroom. Een investering in een gloednieuwe auto is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd en dat begrijpen wij volkomen. Om die reden hebben wij een ruim aanbod tweedehandsauto’s. Bedenk vooraf wat uw wensen zijn en wat u zoekt in uw gewenste tweedehandsauto. Zaken om aan te denken zijn bijvoorbeeld de maximale prijs die u uit wilt geven en controleer of dit overeen komt met de waarde van uw gewenste auto. Wanneer u een Hyundai occasion tegen komt die u aanspreekt, maak dan eens een proefrit. Zo kunt u ervaren of de auto prettig rijdt naar uw mening. Controleer het onderhoudsboekje om te zien wanneer de auto beurten heeft gehad. Wij willen met plezier de bemiddelaar bij de aan- en verkoop van Hyundai voertuigen bij onze Hyundai garage in Kerkrade. Kom gerust een keer langs.

Merkgericht onderhoud bij een Hyundai autogarage

Wij zijn gespecialiseerd in gepast onderhoud van uw Hyundai voertuig. Tijdens onderhoudsbeurten werken wij ten allen tijde volgens de originele fabrieksvoorwaarden van het merk, zo bent u verzekerd van resultaatgerichte en betrouwbare service van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere ruitschade, schadeherstel, AKP, spotrepair, bandenwissel, airco onderhoud en uitdeuken voor uw Hyundai. Het is altijd beter om uw auto te laten onderhouden door een gespecialiseerde en ervaren vakman. Onze monteurs helpen u graag verder!

Komt u ook naar de Hyundai garage Kerkrade?

Bent u aan het rondkijken naar een nieuwe of gebruikte auto? Of wilt u een afspraak maken voor reparatie of onderhoud aan uw Hyundai? Neem dan contact met ons op via 031-(0)45-5460500, of gebruik de online planner. De koffie staat tevens altijd klaar in de showroom van onze Hyundai autogarage in Kerkrade.