autobedrijf janssen kerkrade

Autobedrijf Janssen

Janssen Kerkrade.

Het jaar 1969 tekent het begin van de rijke autohistorie voor ons bedrijf in Kerkrade.
Vanaf 1972 staat de Peugeot leeuw fier op onze gevel en vanaf 2006 hebben wij ons gespecialiseerd in het onderhouden volgens fabrieksvoorwaarden en het bemiddelen in de aankoop van nieuwe en gebruikte Hyundaimodellen .
2015 was het jaar dat wij E-bike4all mochten verwelkomen, het jaar dat wij ons mobiliteitsconcept uitgebreid hebben met E-bikes. De autobranche is in beweging. Daarom hebben wij in 2016 met het universele merk CARPROF een waardevolle toevoeging gedaan aan onze diensten. CARPROF staat voor kwaliteit, vakmanschap en lagere prijzen. Welk merk, model of type u rijdt onze monteurs worden maandelijks bijgeschoold op nieuwe technieken zoals Hybride voertuigen, waterstof en elektro.

Als Kerkraadse mobiliteitspartner zorgen wij dat onze medewerkers altijd up to date zijn van de allerlaatste nieuwtjes zodat wij u ten alle tijde van dienst kunnen zijn op het hoogste nivo.  

Onze 10 medewerkers met ieder zijn eigen specialisme staan voor u klaar, is het voor het onderhoud aan eender welk merk auto of uw E-bike. Wij ontzorgen u met service, aandacht en kennis van het produkt.

Graag maken wij onder het genot van een kopje koffie kennis met u, uw auto of uw fiets en overtuigen u graag van ons scherpgeprijsd mobiliteitsconcept.

Welkom in Kerkrade !