Auto occasions

SchadeherstelUniverseel schadehersteller
Schade aan uw auto is vervelend, wij helpen u graag met het papierwerk en de financiële kanten. Natuurlijk zorgen wij weer voor een perfect herstel van uw schade. Wij herstellen alle merken auto’s met de modernste reparatietechnieken, bij hagelschade met uitdeuken zonder spuiten, bij krasjes op de bumper met spotrepair en sterretjes in de voorruit met ruitreparatie. Daarmee repareren we kwalitatief hoogwaardig, maar ook kostenbesparend en met aandacht voor het milieu.

Complete afhandeling
Als u bij Autobedrijf Janssen uw autoschade laat herstellen, nemen we u alle zorgen uit handen. Van de reparatie tot en met de afhandeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Ook verzorgen wij voor u passend vervangend vervoer. Afhankelijk van de afspraken met u maatschappij is dit meestal gratis. Op die manier blijft u dus mobiel.

Focwa
Autobedrijf Janssen heeft een samenwerking met Focwa Eurogarant bedrijven. Daarom geven wij op alle autoschade reparaties 4 jaar FOCWA-garantie. Op de lak krijgt u zelfs 6 jaar garantie. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de gerepareerde onderdelen over.

Certificering
De processen van onze schadeherstellers worden constant gemonitord. Vandaar dat wij erg trots zijn dat zij als onderdeel van AAS Schadeherstel ketengecertificeerd zijn.

Verzekeringsschade
Als portaalpartner van onze hersteller zijn wij contractpartner van onder andere Achmea Schadeservice, Schadegarant, GlasGarant,  VvAA, DSM Assurantie, Meeùs Schadeservice, Aegon Schadeservice, Klaverblad, ANWB en Unigarant. 

Onze herstellers werken volgens de algemene FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden. U krijgt maar liefst 4 jaar Focwa garantie op de herstelde schade. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de geleverde onderdelen over.